Birthe's Madside

 

Stegt sildefilet med forårsløg og løgsauce
Hovedretter, Fisk, Gæstemad - Personer: 4
  • 8 sildefileter
  • salt
  • rugmel til panering
  • 12 små forårsløg
  • Løgsauce:
  • 2 forårsløg
  • lidt fedtstof
  • 1 dl fiskefond pr. person
  • Tilbehør:
  • nye, kogte kartofler
  • hakket purløg

Sildefileterne krydres med salt, vendes i rugmel og steges gyldenbrune i lidt fedtstof et par min. på hver side. Forårsløgene koges et par min. Løgsaucen tilberedes af småtskårent forårsløg (husk at tage det grønne med), der svitses i en lille gryde med lidt fedtstof uden at brune. Derefter tilsættes fiskefond med fløde, som koges igennem. Serveres med nye kartofler og hakket purløg.

Kilde: Stine Hansen, 23 Aug 93

 

 

Birthe's Madside