Birthe's Madside

 

Sværdfisk med urtesauce
4 personer

Energi pr. portion: 1151 Kj Kulhydrat: 0 g, Protein: 46 g, Fedt 10 g, Fibre: 0 g

  • 4 koteletter af sværdfisk á 230 g ca 2½ cm tykke

  • ½ dl friskpresset citronsaft

Læg koteletterne i en skål og dryp citronsaften over. Vend dem og sørg for at de dækkes helt. Dæk med plastfolie og stil i køleskabet i 30 min. Grill koteletterne 5 min. på hver side til fiskens kød er uigennemsigtigt og let deler sig. Tilbered saucen mens fisken grilles. Opvarm vin og fedtstof i en gryde. Pisk citronsaft, timian, rosmarin, persille, peber, reven citronskal i. Bring det i kog. Anret koteletterne på tallerkner og dryp saucen over. Garneres med rosmarinkviste.

Kilde: Lonnie Jensen

 

 

Birthe's Madside