Birthe's Madside

 

Thai-rejer
4 personer
  • 1 stort løg
  • 500 g champignon
  • 1 rød peperfrugt
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 dåse tomatkoncentrat (stor)
  • 400 g rejer
  • ¼ liter piskefløde
  • Krydderier:
  • ½ tsk karry
  • ½ tsk paprika
  • knsp. chilli (sød el. stærk)
  • salt
  • peber

Rejerne tøes op og drypper af. Champignonene renses og skives, evt på en æggedeler. Peperfrugten renses og skæres i tynde korte strimler. Løget hakket fint og svitses sammen m/ kryderierne, dette kan evt. udelades da de får MINDST DOBBELT styrke. Champignonene kommes i og svitses, til de er svundet ca. 1/3. Peperfrugten og rejerne kommes i. De flåede tomater + koncentrat tilsættes under omrøring (således at tomaterne flyder ud). Det hel småkoger (svag varme) nu i ca 5 min. Hvorefter der smages til med yderligere kryderier (pas på med Chilli'n). Hvis det skulle blive for stærkt, kom da honning eller. sukker i efter smag. Gryden tages af varmen, piskefløden kommes i. Retten varmes igennem - MÅ IKKE KOGE !!!

Serveres med kogte ris og eller bulghur, samt grovbrød/flute.

 

 

Birthe's Madside