Birthe's Madside

 

Tomatmarinerede sild
4-6 personer
  • 500 g sildefileter
  • 1 dl groft rugmel
  • salt, peber
  • 25 g margarine
  • Marinade:
  • 1 ds (400 g) flåede tomater
  • 1 spsk tomatpuré
  • ½ dl olie
  • ½ dl eddike
  • 1 spsk fiskesennep
  • 1-2 spsk sukker
  • 2 løg
  • Tilbehør:
  • groft brød

Sildefileterne vendes i rugmel tilsat salt og peber. Steges på panden 2-3 min. på hver side.

Marinade: Tomater og tomatpuré blandes, og olien piskes i lidt ad gangen. Eddike og fiskesennep tilsættes, og marinaden smages til med sukker. Løgene skæres i terninger, og halvdelen blandes i marinaden. Sildene lægges på et fad, marinaden hældes over. Pyntes med resten af løgene. Trækker i køleskab til næste dag.

Energi: 8980 kilojoule fordelt på 22% fra protein, 39% fra fedt, 39% fra kulhydrat.

Kilde: Fisk fra Brugsen

 

 

Birthe's Madside