Birthe's Madside

 

Tomatsnegle
20 stk

Bland dejen som foreskrevet. Del dej i 2 kugler og lad den hæve i 30 min. Slå dejen ned og rul begge kuglerne ud til ca. 25*25 cm. Bland flg. til en "grød": tomatketchup Chili (så meget man nu lyster) Krydderier efter egen smag - men oregano eller tímian smager dejligt) Olivenolie Smør det i tyndt lag over dejen, som rulles sammen til en pølse. Skær med det samme i ca. 2 cm. skriver, der lægges på bagepapr. Smør evt. mere tomatblanding på, hvis du er vild med lidt fugtige snegle. Bages med det samme i oven ca. 15 min. ved 220 grader. Sneglene må ikke blive brune. Gentag med 2. portion af dejen !!!

Servering: Spises både kolde og lune til fx grill mad, supper, eller andet hvor man ellers spiser flutes til.

Kilde: Mette Stephansen

 

 

Birthe's Madside