Birthe's Madside

 

Torsk, Braiseret (kuller, kulmule, lange og sej)

  • 1½ kg torsk

  • 2 dl hakket porre

  • 1 dl hakket løg

  • 2 fed hvidløg

  • 50 g smør

  • 12 perleløg

  • 200 g kørvel

  • 1½ dl hvidvin

  • 6 skiver citron

  • 2 tsk salt

  • 2 dl cremefraiche 38%

Porre, løg, og hvidløg svitses i smørret i 5 min. Perleløgene koges i letsaltet vand i 5 min. Torsken i skiver kommes ovenpå grøntsagerne, kørvel kommes i bughulen. Perleløg, vin, citron og salt kommes over, og det damper under låg i ca. 20 min. Fiskefonden røres med cremefraiche, og hældes over fisken. Serveres i fadet.

Kilde: Kim Rasmussen Frost

 

 

Birthe's Madside