Birthe's Madside

 

Torskefileter med tomater og grønsager
4 pers.
  • 700 g torskefileter
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • ½ porre
  • 1 lille selleri
  • 1 smørklat
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 gren timian
  • ca. 1 dl vand
  • salt
  • peber
  • lidt persille

Alle grønsagerne rengøres og skæres i strimler. du lægges i bunden af en sauterepande, der er smurt med lidt smør. Torskefilterne skæres i passende stykker på lægges på grønsagerne. de flåede tomater kommes i en skål med væden. Hvidløg knuses og kommes i tomaterne sammen med salt og peber samt timian og vand. Det hele moses med en gaffel og hældes over fileterne: Persillen hakkes og drysses over. Det hele dampes under låg nogle min., til fisken er mør. Grønsagerne må gerne være sprøde. Kan serveres med spaghetti eller ris.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside