Birthe's Madside

 

Torskekinder som i San Sebastian
4 personer

Kulmulekinder eller dobbelthagen fra kulmule eller torsk kan erstatte torskekinder. Kulmulens fjæs er bedst. Laksekinder er lidt federe men egner sig også til denne ret.

  • 400 g torskekinder
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk finthakket persille
  • 1½ dl fiskebouillon eller hvidvin
  • hvedemel
  • olivenolie
  • salt og peber
  1. Hak hvidløg og persille fint.
  2. Vend kulmulestykkerne i hvedemel. Steg dem svagt gyldne på begge sider, og møre, ved ikke for høj varme. Krydr med salt og peber. Tag fisken af panden og fordel på fire varme tallerkner.
  3. Kom hvidløget på panden og lad det tage en smule farve. Kom så bouillon eller hvidvin på panden. Kog op, kom persille i og smag til med salt, peber og evt. lidt olivenolie. Fordel omkring fisken på de fire tallerkner.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside