Birthe's Madside

 

Torskemiks
4 pers.
  • ca. 400 g torskefilet
  • 1 løg
  • 200 g rejer
  • ca. 25 muslinger
  • 1 kop kogte ris
  • salt
  • peber
  • lidt salat
  • 1 peberfrugt
  • 1 bundt dild
  • Dressing:
  • ca. 3/4 dl olie
  • 2 spsk eddike
  • 2 fed hvidløg

Løget hakkes og kommes i en sauterepande. Herpå lægges fisken. Det hele dampes i lidt vand med salt og peber et par min. Sættes til afkøling og hældes derefter i en sigte til afdrypning. Rejer, muslinger og ris blandes i en skål, herover hældes dressingen. Lad blandingen trække nogle timer tildækket i køleskabet. Salaten snittes fint og kommes i en skål. Halvdelen af risblandingen kommes i og derefter løg og torskefileterne, som er plukket lidt i stykker. Resten af risblandingen hældes over, og der pyntes med peberfrugt og dild. Serveres med lune flutes.

Dressing: Olie og eddike piskes sammen. Hvidløg hakkes og blandes i.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside