Birthe's Madside

 

Torskerognsfad
  • 500 g rå torskerogn
  • 1 dl fløde
  • citronsaft
  • 1 bundt persille
  • salt
  • peber
  • 250 g jordskokker
  • 750 g store kartofler
  • 50 g smør
  • 75 g reven ost

Skær hul på hinden og skrab rognen ud i en skål. Rør den op med fløde, citronsaft, hakket persille, salt og peber. Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i meget tynde skiver evt. på et rivjern. Smør et ildfast fad og læg rogn lagvis med skiver af kartofler og jordskokker. Slut af med kartofler og fordel resten af smørret og reven ost over. Bag retten ved 200 grader i ca. 45 minutter. Server med et godt brød og evt. råkostsalat.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside