Birthe's Madside

 

Torsk i pande med karry
  • 200 g champignoner
  • 2 store løg
  • 1 laurbærblad
  • 3 dl fiskebouillon(terning)
  • 2½ dl piskefløde
  • 2-3 tsk god karry
  • salt
  • 300 g torskefilet

Skær champignoner i kvarte og løgene i både. Bring fiskebouillon og fløde i kog på en pande, tilsæt champignoner og løg sammen med laurbærbladet og lad det koge i 10 minutter under låg. Drys lidt salt på og rør karry i. Smag til og kog yderligere i 5 minutter. Tag panden af blusset. Drys torskefileterne let med salt og del dem i 8 stykker. Læg dem i panden over den varme sauce og læg låg på. Lad det stå 15 minutter, til torsken er fast og hvid. Server retten straks sammen med løse ris.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside