Birthe's Madside

 

Torsk i pikant sauce
4 personer
  • 600 g torskefilet

  • 100 g rejer

  • 2 stængler bladselleri, hakket

  • 1 løg, hakket

  • 2 spsk mel

  • 4 dl fløde/mælk

  • 2 dl tør sherry (kan udelades)

  • 50 g Pikant ost

  • ½ tsk timian

  • salt og peber

  • 75 g smør

Bladselleri og løg svitses i margerine, sherry hældes over og koges med.Melet drysses over og mælk tilsættes. Pikant ost tilsættesog saucen smages til med timian, salt og peber. Torskefileterne lægges i et smurt ildfast fad og saucen hældes over. Retten dampes i ovnen ved 200 grader, tiltorsken er mør. Der pyntes med rejerne inden serveringen.

Serveres med kartofler og hakket persille.

Kilde: Søren Staun-Pedersen

 

 

Birthe's Madside