Birthe's Madside

 

Torsk med hvidkål
Fish 4 personer
  • 3 løg
  • 600 g hvidkål
  • 2 røde æbler
  • 2 spsk olie
  • 4 dl fiskebouillon
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 600 g torskefilet
  • 1½ spsk smør
  • 2 spsk hakket purløg
  • Tilbehør:
  • 1 kg kartofler

Varm ovnen op til 220°. Hak løg fint. Skær kål i strimler. Skær æbler i både. Svits løg i olie til de er klare. Kom hvidkål, fiskebouillon og eddike i og rør rundt. Bring i kog og kog 10 min. for svag varme. Smag til med salt og peber. Læg grønsagerne i et ovnfast fad. Del fisken i mindre stykker og læg dem ovenpå. Fordel æblebåde omkring dem. Kom smørklatter på fisken og bag i 15 min. Drys med purløg.

 

 

Birthe's Madside