Birthe's Madside

 

Torsk med rosenkål
Fish 4 personer
  • 300 g gulerødder
  • 500 g frosne rosenkål
  • 400 g torskefilet
  • 200 g hytteost
  • 3 dl syrnet fløde 9%
  • 1 spsk fiskesennepsmel
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk friskhakket dild

Varm ovnen op til 220°. Skær gulerødder i tynde strimler med en kartofelskræller. Fordel gulerødder og de frosne rosenkål i et smurt ovnfast fad. Skær fisken i stykker og læg dem ovenpå. Bland hytteost, syrnet fløde, sennepsmel, citronsaft, dild, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Fordel blandingen i et tyndt lag over retten og sæt fadet i ovnen i 25 min

Tips: Frossen fisk skal optøs inden brug. Sennepsmel kan erstates af sennep.

Tilbehør: 1 kg kartofler

 

 

Birthe's Madside