Birthe's Madside

 

Tun-medaljer med rejer og kaviar
4 personer
  • 4 dybfrosne butterdejsplader

  •  

  • Tunfyld:

  • 1 ds tun i vand - godt afdryppet

  • 1 hårdkogt æg

  • 100 g mayonaise

  • 3 spsk cremefraiche

  • meget klippet purløg

  • citronsaft

  • salt, peber

  • sennep

  •  

  • Pynt:

  • 50 g rejer

  • 4 små spsk gul eller sort kaviar

  • dild

Butterdejspladerne tør op og rulles ud til en rund plade der afstikkes til medaljer, ca. 15 cm i diameter. Lægges på en smurt plade, prikkes let, pensles med æg og bager på næstnederste rille ved 200 grader i 15 min. Dette kan gøres flere dage i forvejen. Medaljerne lunes kun lidt og lægges sammen med tunfyldet: Hertil moses tunen og ægget sammen med en gaffel, blandes i mayonaise med cremefraiche og smages til med sennep, citronsaft og peber. Kom lidt fyld på hver medalje og pynt med rejer, kaviar og en kvist dild.

Kilde: Rikke Mikkelsen

 

 

Birthe's Madside