Birthe's Madside

 

Tunfiskemousse
Fisk, Forret - Personer: 8
  • 2 cn Tunfisk naturel ca. 200 g
  • 200 g Blødt smør
  • 1 dl Creme fraiche 18%
  • 1 ½ ts Citronsaft
  • ½ ts Groft salt
  • Friskkværnet peber
  • Tilbehør:
  • Brøndkarse, ristet hjertebrød eller flüte

Hæld olien fra tunfisken. Mos tunfisken i en skål med elpisker eller gaffel. Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag moussen til. Fyld moussen i en postejform eller skål. Stil den tildækket i køleskab mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse før serveringen.

Tips: Moussen kan også anrettes portionsvis med salatblade, citronbåde og brøndkarse.

 

 

Birthe's Madside