Birthe's Madside

 

Tunmousse
6-8 personer
  • 2 ds tunfisk naturel
  • 1 mellemstort løg
  • saft af ca. 1 citron
  • 2½ dl creme fraiche 18%
  • 4 bl. husblas
  • 1½ dl piskefløde
  • salt, peber
  • 1 glas lyserød kaviar (100g) - hold lidt tilbage til pynt
  • Pynt:
  • tomater
  • lidt kaviar
  • mynte eller citronmelisse
  • Dressing:
  • 2½ dl cremefraiche
  • citronsaft
  • salt
  • peber
  1. Bland tunfisk, pillet, hakket løg citronsaft og creme fraiche og kør det et øjeblik i blenderen.
  2. Udblød husblassen i koldt vand, smelt den i mikroovnen og hæld den i tunmassen.
  3. Når massen begynder at stivne vendes der flødeskum i.
  4. Vend kaviar i, og smag til.
  5. Hældes op i form, og stilles koldt mindst 2 timer.
  6. Ved serveringen pyntes med tomat(både), kaviar og grønt.

Serveres med flute eller groft brød.

Kilde: Alice og Pölle

 

 

Birthe's Madside