Birthe's Madside

 

Tunsalat med bladselleri
4 personer

Hæld vand og olie fra tunen.

Skiv bladsellerien på DEN FINE DEL af food processoren.

Bland lige dele cremefraise og mayonaise, ¼ til ½ liter ialt (alt efter hvor "sjasket" den skal være). Til sandwicher skal der være mere creme end til f.eks ristet brød eller til fyld i avocado'er.

Smag blandingen til med 2-3 spsk dijonsennep alt efter styrken, sellerisalt, salt, peber og citronsaft.

Rør bladselleriskiverne i.

Vend den ituplukkede afdryppede tun i (ved brug af KUN tun i olie bliver salaten selvfølgelig mere kalorierig, men smager også mere af tun. Ved brug af KUN tun i vand smager den af ingenting. Prøv dig frem selv).

Lad tunsalaten trække i køleskabet et par timer, smag til en sidste gang for ekstra krydderier (det ER nemmere at tilsætte ekstra på dette tidspunkt end at fjerne tidligere overdosering).

Servering: Kan evt serveres med ristet toast til.

Kilde: Anders Faxedahl

 

 

Birthe's Madside