Birthe's Madside

 

Udhulet rundstykke med sildesalat
Silderetter - Personer: 4
  • 4 rundstykker
  • 2 marinerede sildefileter
  • 3 kogte, kolde kartofler
  • 1 æble
  • 1 syltet agurk
  • 1 bundt radiser
  • 1½ spsk kapers
  • 1 spsk citronsaft eller sildelage
  • 2 spsk olie
  • purløg

Hak sild, kartofler, æble, syltet agurk og radiser. Bland kapers, olie og citronsaft og hæld det over sildeblandingen. Skær et låg af rundstykkerne og udhul dem. Rist rundstykker og låg i ovnen ved 225 grader nogle min., inden de fyldes med sildesalaten. Klip lidt purløg over. Servér retten hurtigt, mens brødet endnu er lunt og sprødt.

Tilberedningstid: ca. 30 min. heraf ca. 5 min. i ovnen.

 

 

Birthe's Madside