Birthe's Madside

 

Urtefisk
4 personer
  • 600 g torskefileter

  • 1 løg

  • evt. 1 fed hvidløg

  • 2 grønne peberfrugter

  • 1 spsk olie

  • ½ tsk salt

  • ½ tsk oregano

  • ½ tsk basilikum

  • peber 10 sorte oliven uden sten

  • 4-5 tomater

Skyl og tør fisken. Hak løg og hvidløg, skær peberfrugterne i strimler. Svits løg og peber i 4-5 minutter i olien. Læg fisken i et lille ovnfast fad. Fordel grønsagerne over fisken og drys med salt og krydderier. Skær oliven i mindre stykker og tomaterne i skiver og læg dem over grønsagerne. Læg folie over fadet med den blanke side nedad og sæt det i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader, til fisken er mør. Som tilbehør passer både kartofler og løse ris.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside