Birthe's Madside

 

Andebryst med cremet urtesauce
4 personer
  • 2 andebryster

  • lidt smør

  • Sauce:

  • 1 gulerod

  • et halvt løg

  • 100 g champignoner

  • 1 glas hvidvin

  • 1 tsk. konc. tomatpuré

  • 1 dl piskefløde

  • salt og peber

Brun andebrystet på skindsiden. Steg brystet 8-10 minutter på hver side. Tag andebrystet op, dæk det til og lad det trække i 10-15 minutter. 

Saucen: Grønsagerne rengøres, finthakkes og sauteres på panden i et par minutter. Kom hvidvinen og tomatpuréen på og lad det koge langsomt ind til godt det halve, hvorefter fløden piskes i. Lad saucen koge til den er jævnet og smag til med salt og peber.

Servering: Ved serveringen skæres andebrystet i tynge skiver på skrå. Server f.eks. pillede aspargeskartofler eller råstegte kartofler til.

Kilde: Gourmetklubben Grenaa – Ebbe Søndergaard

 

 

Birthe's Madside