Birthe's Madside

 

And som i Genova
Fjerkræ 4 personer
  • 1 and - 2500 g
  • 1 dl olivenolie
  • 1 bundt persille
  • 4 spsk bouillon
  • Rosmarin - efter smag
  • 1 citron - saften
  • Salt - friskkværnet peber

Rengør anden og læg den i et fad. Bland olien, den hakkede persille og rosmarinen og pensl anden hermed. Drys anden med salt og peber, og lad den trække nogle timer. Pensl fra tid til anden. Læg anden på stegerist. Opvarm ovnen til 225° i fem minutter, sænk så varmen til 180° og sæt anden ind. Lad den stege i omkring halvanden time – tyve minutter pr halvkilo. Prik skindet fra tid til anden, så fedtet kan løbe fra. Efter en time hældes fedtet fra, og bouillon og citronsaft hældes over. Sæt anden i ovnen igen og steg til den er mør. Fra tid til anden dryppes med stegeskyen.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 27-03-1996.

 

 

Birthe's Madside