Birthe's Madside

 

Asparges i kylling
2 personer
  • 2 store kyllingebryst med skind

  • 4 stk. grønne asparges eller de trægede ender fra et helt bundt

  • lidt hønsebouillon og mælk

  • 1 æg

Skær underbrystet af hvert kyllingebryst og skær en lomme i hvert bryst fra den tykke ende. Kom aspargesene i lidt mælk og hønsebouillon til de er møre. Tag aspargesene op og kog kogelagen ind til ca. 3 spsk. Kom underbryst og afkølede asparges i en foodprocesor og hak det fint. Hæld den ligeledes afkølede kogelage i og passer denne fars gennem en fin sigte. Pisk et æg og lidt salt og peber i og fyld en sprøjtepose eller pladspose. fyld det i brystet og steg dette på en tør pande , begyndende med skindsiden. Steg det på alle sider og lad det trække ca. 5 min. inden det skæres i skiver.

Server med nye kartofler og grønne asparges og en sauce af kartoffel, persille og finthakket kyllingelever.

Kilde: Københavns Radio: Lørdagskanalen

 

 

Birthe's Madside