Birthe's Madside

 

Banankylling med chili
4 portioner
  • 1 kylling á ca. 1200 g

  • ¾ flaske chili (ca. 1½ dl.)

  • ¼ l piskefløde

  • 4 mellemstore bananer

  • 1 pk. bacon

  • ris

Indmaden pilles ud af kyllingen, hvorefter den koges mør i en gryde med vand. Kyllingen tages op, og alt kødet pilles fra benene og afkøles. Piskefløden piskes stiv, hvorefter chili sovsen vendes i flødeskummet. Bananerne skæres i skiver á ca. ½ cm. tykkelse og lægges i bunden af et fad af passende størrelse. Herefter lægges skiftevis de afkølede kyllingestykker og bananskiver. Til slut hældes flødeskum/chili over bananerne/kyllingen, og der lægges skiver af bacon over blandingen. Fadet stilles i en forvarmet ovn (200°, varmluft 175°) i ca. 40 min.

Der serveres ris til retten.

Kilde: Peter Grove Munk

 

 

Birthe's Madside