Birthe's Madside

 

Bjørns kalkunmedaljoner

  • kalkunmedaljoner skåret af mørbraden

  • champignon

  • bacon, ca 3 skiver pr pers

  • tomat, ½ pr pers

  • frossen hel spinat

  • piskefløde

Spinaten sættes over ved svag varme tilsat piskefløde, salt og peber. Medaljonerne svøbes i et baconstykke, der fastsættes med kødpind (alt. tandstik eller spidset tændstik). Medaljonerne brunes på alle sider i olie, der krydres med peber (ej salt). Den resterende bacon hakkes og brunes sammen med hakkede champignon og tomater i olie. Blandingen lægges i bunden af et ikke smurt ildfast fad, og medaljonerne lægges ovenpå. Ca. 25 min i ovn ved 200°. Spinaten varmes helt igennem inden servering - tilsæt evt smør. Denne ret egner sig godt til gæster, dels fordi den er god, dels fordi den kan tilberedes i forvejen.

Kilde: Bjørn Eilertsen

 

 

Birthe's Madside