Birthe's Madside

 

Chicken Chinatown
  • kyllingkød kogt eller stegt
  • bønnespirer
  • 1 stk peberfrugt
  • ananas fra dåse
  • olie
  • cornflakes eller rasp
  • 1 spsk vineddike
  • 2 tsk sukker
  • 1 spsk tomatpuré
  • karry
  • ingefær
  • salt
  • peber
  • mango chutney

Kan serveres med ris til.

  • Vinforslag:
  • Sylvaner d´Alsace

Skær kyllingkødet i pæne stykker. Rengør peberfrugt og skær den i strimler.Lad saften fra ananasen dryppe af og gem den. Skær frugtkødet i små stykker. Kom cornflakes i en pose. Hold for posen og mas den, så indholdet knuses. Vend kyllingstykkerne i olie med karry, salt og peber. Vend derefter stykkerne i de knuste cornflakes. Steg stykkerne i olie på panden. Kom ananassaften i en gryde. Tilsæt lidt vand og ingefær, vineddike, olie, sukker, salt og tomatpuré. Giv blandingen et opkog. Kom bønnespirer i og lad saucen småsnurre i 5 – 10 minutter. Server kyllingstykkerne med ris og varm spiresauce.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside