Birthe's Madside

 

Citronkylling 2
4 personer
  • 1 kylling, parteret
  • 1 dl hvidvin
  • Dressing:
  • saft af ½ citron
  • 1 spsk Dijon sennep
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk timian, gerne frisk
  • salt
  • peber
  • Tilbehør:
  • røde og gule peberfrugter
  • mandelflager
  • bredbladet persille
  • ris eller pasta

Kyllingestykkerne pensles ind- og udvendigt med dressing. Steges ved 170 °C i ½ time. Tilsættes hvidvin og steger færdig (yderligere ½ time). Stegeskyen jævnes lidt, og giver en god (stærk) sovs. Strimler af peberfrugterne ristes, sammen med mandelflagerne, i lidt olie på en meget varm pande.

Servering: Kyllingestykkerne anrettes på tallerkner, med peberfrugt og bredbladet persille. Serveres med ris eller pasta.

Kilde: Tommy Bøgeskov

 

 

Birthe's Madside