Birthe's Madside

 

Farseret gåsehals 2
  • 1 halsskind, helst uopskåret
  • 300 g hakket grisekød
  • ca. 200 g fjerkræindmad, gerne en kombination af indmad fra gåsen og fed lever, foie gras.
  • ½ spsk krydderiblanding
  • 1½ tsk salt
  • 2 fed hvidløg, hkt hvidløg
  • ½ dl cognac
  • ½ dl rødvin
  • 1 æg
  • peber
  1. Rør kalvekødet med salt, dernæst peber, krydderier, hakket hvidløg, cognac, rødvin, æg. Hak indmaden fint og rør den i farsen.
  2. Skrab halsskindet rent indvendigt med en kniv. Sy det sammen i den smalle ende. Fyld det op med fars. Sy det til. Steg det i ovnen i 25 minutter ved 225 grader. Halsen kan køles af og steges sprød inden den skæres i skiver.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside