Birthe's Madside

 

Farseret kylling 2

  • 1 kylling

  • Fars:

  • 150 g hakket flæsk

  • 25 g hakket lever, kråser

  • krydres med salt, peber, salvie, rosemarie

  • 2 spsk rasp

  • ½ hakket løg

  • 125 g hakket champion

  • 2 dl fløde

  • ½ dl cherry

  • Tomatsalat:

  • 2 tomater i tynde skiver

  • ½ groft hakket løg

  • Olie- eddikedressing:

  • 4 dele olie

  • 1 del eddike

  • salt, peber

  • lidt sennep

  • Dildkartofler:

  • aspargeskartofler

  • smør

  • fintskåret dild

Kylling benes ud fra ryggen og sys sammen. Farsen røres godt sammen og sprøjtes i kyllingen med en sprøjtepose. Steges i ovnen ca. 45 min.

Aspargeskartoflerne koges og pilles. Varmes i smeltet smør med fint skåret dild.

Serveres med tomatsalat og dildkartofler. Sky fra kylling jævnes let og smages til.

Kilde: Lars Bo Christiansen

 

 

Birthe's Madside