Birthe's Madside

 

Farseret stegt due med løg og hestebønner
  • 4 duer med indmad (evt. 100 g indmad fra fjerkræ)
  • 50 g foie gras de Canard (evt. spæk)
  • 50 g fedtnet
  • 4 skiver tynd Vêntreche (letrøget bacon)
  • 1 dl hvidvin
  • timian
  • 50 g tørret frugt blandet (svesker-abrikoser-rosiner-valnødder)
  • 2 bundter nye løg
  • 400 g hestebønner
  • 2 skalotteløg
  • kørvel
  1. Duebryster og lår udbenes. Indmad og fore gras hakkes fint og lægges på kødsiden af duebrysterne og pakkes med fedtnet. Brunes på en pande og steges færdig i ovnen ca. 5 minutter ved 180 grader.
  2. Dueskroget brunes med grøntsager og lidt mel. Hvidvinen tilsættes, reduceres tilsættes. ½ l. vand koges i ca. 45 minutter, sigtes og reduceres.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside