Birthe's Madside

 

Fyldte kalkunruller 2

  • 4 skiver kalkunbryst á ca. 125 g

  • 1 bundt frisk basilikum

  • 50 g fintstrimlet kogt skinke

  • 25 g pizzaost

  • ½ dl olieveolie

  • 1 dl piskefløde

  • 70 g koncentreret tomatpuré

  • 5 dl vand

  • peber

  • 250 g frisk fuldkornsbåndpasta

Bred kalkunskiverne ud og fordel skinke og ost på midten sammen med 6 blade basilikum på hver. Rul dem sammen og bind en bomuldstråd om. Rist dem let i varm olie hele vejen rundt. Kom rsten af basilikum ned til dem og hæld tomatpuré og fløde over. Bland godt rundt og lad det simre 10 minutter under låg. Krydr med peber og hæld vandet på. Lad retten simre svagt 20 minutter. Kog pasta i rigeligt letsaltet vand i 8 minutter og vend rundt i den, så den ikke hænger sammen. Hæld vandet fra. Anret pasta på et varmt fad og læg rullerne på toppen. Hæld saucen over og server.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside