Birthe's Madside

 

Fyldte kyllingefileter
4 personer
  • 4 kyllingfileter optøede

  • salt

  • peber

  • ½ grøn og rød peberfrugt

  • persille

  • lidt smør til 4 stykker foliepapir

  •  

  • Serveres med peberrodssovs:

  • 3 dl hønsebouillon

  • 15 røde peberkorn

  • 1 spsk smør

  • 2 dl kaffe-eller piskefløde

  • lidt kinesisk soja

  • jævning

Hel spinat eller stuvet spinat evt. smagt til med lidt revet løg smager godt hertil.

Kyllingefileterne får et dybt snit på langs. Kødet bankes let ud på en flade, hvorpå drysses salt og peber samt peberstrimler og persillekviste. Kødet rulles sammen til en pølser, der der stramt hver for sig pakkes ind i smurt folie. Enderne lukkes godt. Pakkerne lægges i en lille bradepande eller et ildfast fad der sættes i ovnen på en rist på nederste rille ved 200 grader i 35-40 minutter. Pebersovsen koger op, jævnes og smages til. Spinaten varmes og smages til med salt, og evt. lidt revet rå løg og lidt smør.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside