Birthe's Madside

 

Fyldt kalkunbryst med grøntsager
4 personer
  • 4 tykke skiver kalkunbryst
  • 3 spsk kapers
  • 1 hakket skalotteløg
  • ca. 12 grofthakkede oliven u/sten
  • hakkede champignon, friske el. fra glas
  • friske krydderurter
  • 50 g smør
  • hvidvin eller bouillon
  • salt og peber

Hvert stykke kalkunbryst snittes i siden, så der dannes en lomme. Smør røres blødt og blandes med kapers, løg, oliven, friske krydderurter og champignon. Fyldet lægges ind i lommerne, der lukkes med en kødnål og steges i smør på begge sider. Krydres med salt og peber. Vin hældes over og skyen tilsættes fløde og evt. lidt jævning. Steges i alt 40 minutter.

Serveres med årstidens grøntsager.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

 

 

Birthe's Madside