Birthe's Madside

 

Glaserede portionspostejer
4 personer
  • 200 g hakket kalkunkød

  • ½ tsk salt

  • peber

  • 2 tsk syltet grøn peber

  • 1 æg

  • ½ dl creme fraiche

  • 1 tsk Maizena

  •  

  • Gelé:

  • 2 blade husblas

  • 1½ dl bouillon

  • 2 spsk sherry

Rør kødet til fars med de øvrige ingredienser. Kom farsen i 4 portionsforme og sæt dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader. Afkøl postejerne i skålene.

Gelé: Læg husblasen i blød i koldt vand. Varm bouillonen og smelt husblasen heri. Tilsæt sherry og stil geléen koldt, til den begynder at stivne. Tag postejerne ud af formene og anret dem på et fad eller portionsvis. Øs geléen over. Stil dem koldt, til geléen er helt stivnet. Pynt med lidt persille. Server postejerne med strimlede salatblade og tomatbåde og giv varme kuvertbrød eller flutes til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

Birthe's Madside