Birthe's Madside

 

Grillet kyllingebryst med chutney-smør
Grill, Fjerkræ, Hovedretter - Personer: 4
  • 4 Fileter af kyllingebryst
  • 1 spsk Olie
  • 1 spsk Soyasauce
  • 1 tsk Frisk ingefær, revet
  • 1 tsk Salt
  • Peber, friskkværnet
  • Chutney-Smør:
  • 50 g Smør
  • 3 spsk Mangochutney
  • ½ tsk Citronskal, revet

Rør smørret blødt. Hak mangochutneyen og rør den i sammen med citronskal. Sæt smørret koldt. Bland olie, soyasauce, ingefær, salt og peber og pensl kyllingefileterne med blandingen. Grill dem over gløderne i ca. 6 min. på hver side, noget afhængigt af kødets tykkelse. Servér kyllingen med chutney-smørret og kogte ris blandet med minimajs, snittede forårsløg og cherry-tomater.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

 

 

Birthe's Madside