Birthe's Madside

 

Grillspid
Grill, Kylling - Personer: 4
  • 400 g kyllingebryst eller overlår
  • 125 g røget bacon i skiver
  • 250 g skalotte- eller miniløg
  • 1 stor grøn peberfrugt
  • 1 lille squash i skiver
  • laurbærblade
  • olie til pensling
  • salt og peber
  • løse ris
  • Kraft Rhode Island dressing og/eller Kraft Cresille dr.

Steg på trækulsgrillen eller under ovnens grillelement. Beregn et spid pr. person. Skær kødet i 3 cm store terninger og vikl bacon om. Forkog løgene 2 min. og pil dem. Sæt de forskellige ingredienser skiftevis på spiddene. Pensl med olie og steg 7-10 min. Drys med salt og peber straks efter stegningen. Servér løse ris til sammen med én eller to slags Kraft dressinger.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 12 Aug 93

 

 

Birthe's Madside