Birthe's Madside

 

Grønsagsgryde med kalkun
Hovedret, fjerkræ, ost/æg 4 personer
  • 25 g smør
  • 2 rødløg i 1 cm tykke både
  • 1 squash i 3 cm stave
  • 1 agurk i 3 cm stave
  • 500 g kalkunkød i strimler
  • 2 dl vand
  • 150 g cream cheese
  • 2 tsk knuste grønne peberkorn
  • 1½ tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • Tilbehør:
  • Løse ris

Smelt smørret i en dyb pande eller stegegryde. Svits grønsagerne heri i ca. 2 minutter. Tag dem op. Svits derefter kalkunkødet i panden i ca. 2 minutter. Tilsæt vand, cream cheese og grønne peberkorn. Bring retten i kog under omrøring. Tilsæt grøntsager og bring det atter i kog. Smag til med salt og peber.

Kilde: Karolines Køkken "Opskrift med cream cheese"

Dappet ind af Thomas V. Nielsen.

 

 

Birthe's Madside