Birthe's Madside

 

Hasselbackkartofler til ovnstegte kyllinger
Hovedret, Kylling - Personer: 5
  • 9 mellemstore kartofler
  • 1 spsk smeltet smør
  • 1½ tsk groft salt
  • Ovnstegte kyllinger:
  • 2 kyllinger a´ca. 900 g
  • 75 g blødt smør
  • 3/4 tsk groft salt

Hasselbackkartofler: Bagetid ca. 60 min. ved 225°. Skræl kartoflerne og skær hver kartoffel knapt igennem i tynde skiver på tværs. Læg dem i et smurt, ovnfast fad og pensl med smør. Drys salt over. Bag kartoflerne midt i ovnen til de er møre.

Ovnstegte kyllinger: Stegetid 3-40- min. ved 225°. Skær hver kylling i 4 stykker og læg dem i en bradepande. Pensl med smør og drys salt over. Steg kyllingerne midt i ovnen. Tilbehør: Grøn salat med creme fraiche-dressing.

 

 

Birthe's Madside