Birthe's Madside

 

Indisk kylling
Kylling, salat, hovedret 4 personer
  • 2 kyllinger (små)
  • 1 løg
  • 2 hvidløgsfed
  • 75 g smør
  • ½ tsk estragon
  • ½ tsk st. Muskatnød
  • ½ tsk st. Rosmarin
  • ½ tsk timian
  • ½ tsk karry
  • ½ tsk st. Nellike
  • ½ tsk ingefær
  • 15 mandler
  • Salt
  • Salat:
  • Grøn salat
  • Forårsløg
  • Porre
  • Grøn peberfrugt
  • Avocado
  • Lucernespirer
  • Olie/estragoneddike

Halver kyllingerne og læg dem i en smurt, ikke for stor bradepande. Hak løg og hvidløg meget fint og bland det i smørret sammen med krydderierne. Smør blandingen på kyllingestykkerne og sæt bradepanden i en 225° varm ovn i ca 50 min. Dæk evt. med folie.

Striml salaten og skær forårsløget i meget tynde skiver. Hak porre og peberfrugt fint og skær avocado i terninger. Kom lucernespirerne i og hæld dressingen over.

Drys kyllingerne med smuttede, hakkede mandler og server straks sammen med salaten.

 

 

Birthe's Madside