Birthe's Madside

 

Jægerkylling
Fjerkræ 4 personer
  • 1 stor kylling - 1500 g
  • 1 dl olivenolie
  • 3 skiver bacon
  • 1 fed hvidløg
  • 1 mellemstort løg
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2 dl tør hvidvin
  • 250 g champignoner
  • ½ kg solmodne tomater
  • 1 spsk hakket bredbladet persille
  • Krydderurter - estragon - oregano - rosmarin - salvie
  • Salt - friskkværnet peber

Rengør kyllingen og dup den tør. Skær den i kvarter. Svits baconet i kasserollen. Tilsæt olien, det hakkede løg og hvidløget, som kasseres når det er brunt. Brun kødet på alle sider. Skiv champignonerne. Skold tomaterne, træk skindet af, fjern kernerne og hak tomaterne. Skyl persillen og hak den. Kom ingredienserne i kasserollen. Rør rundt, så kødet er dækket og steg så under låg i fem kvarter til halvanden time.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 27-03-1996.

 

 

Birthe's Madside