Birthe's Madside

 

Kalkunfilet med tunsalsa
  • 500 g kalkunmørbrad
  • 2 dl grønsagsbouillon
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 blade frisk salvie
  • Tunsalsa:
  • 1 dåse tun naturel
  • 3 ansjoser
  • 100g mayonnaise
  • 2 spsk afdryppede kapers
  • salt
  • peber
  • citronsaft

Bring bouillon, olivenolie og salvieblade i kog, læg kalkunkødet i og dæmp varmen. Lad kødet koge 10 minutter under låg. Hæld væden fra tunfisken og blend den sammen med ansjoser og 2 spsk af kogelagen. Tilsæt mayonnaise og smag til med kapers, salt og citronsaft. Skær kalkunkødet i skiver og kom saucen over. Grønne bønner og brød passer til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside