Birthe's Madside

 

Kalkun i ingefær
5-6 personer
  • 500 g kalkun

  • 200 g bacon

  • 300 g porre

  • 100 g forårsløg

  • 50 g chili

  • 20 g ingefær

  • 1,2 l. hønsebouillon

  • 1 dl piskefløde

  • 40 g margarine

  • 30 g maizena

  • 2 tysk karry

  • 1 tysk gurkemeje

  • salt og peber

Chili renses for korn og hakkes fint. Forårsløgene renses og hakkes fint. Porrerne renses, skylles og skæres i aflange skiver. Ingefæren skrælles og rives fint. Bacon svitses, kalkun kommer i lidt efter. Karry og gurkemeje svitses med. Porrerne svitses i en gryde for sig. Tilsæt forårsløg og chili, som svitses med kødet. Tilsæt derefter 6 dl. bouillon, ingefær , salt og peber. Resten af bouillonen røres med maizena og tilsættes resten. Koges i et par minutter. Til sidst vendes porrerne i retten.

Servering: evt. med ris

Kilde: Mie Lykke, Mikael Ranum og Karina Gudkov

 

 

Birthe's Madside