Birthe's Madside

 

Kalkunlår med rødkålssalat
2 personer
  • 1 kakunlår
  • ¼ rødkål
  • 5 skiver syltede rødbeder
  • 2 dl ylette
  • 2 spsk slanke mayonnaise
  • 1 spsk sød sennep
  • 3 spsk rødbedesaft
  • 2 store æbler
  • 1 spsk sukker
  • lidt vand
  • 1-2 spsk reven peberrod
  • salt
  • peber

Kalkunkødet steges efter anvisning på pakken.Rødkål snittes fint i blender og blandes med finthakket rødbeder. Rør yletten sammen med mayonnaisen, sennep og rødbedesaft samt salt og peber. Hæld dressingen over rødkålen og lad det trække en times tid for serveringen. Imens koges de skrællede og ituskårne æbler med 1 spsk sukker og ganske lidt vand. Kog æblerne til mos, afkøl dem og bland dem med reven peberrod.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside