Birthe's Madside

 

Kalkunpande
Kalkun, Middagsret - Personer: 4
  • 350 g kalkunkød (brystfilet)
  • 5 spsk majs- eller vindruekerneolie
  • 250 g champignoner
  • 1 lille bundt forårsløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk kinesisk soja
  • salt og peber
  • persille eller brøndkarse
  • Kraft Creme Fraiche dressing eller Kraft Sommer dressing

Strimlet kalkunkød lynstegt på pande sammen med grønsager er en nem og hurtig middagsret. Grønsagerne kan varieres efter årstiden. Skær kalkunkødet i strimler og rist det hurtigt i olie på panden. Skub det lidt til side på panden og svits derefter skivede champignoner, skivede forårsløg og til sidst peberfrugtterninger. Hæld soja på og krydr med salt og peber. Lad det snurre samen få min. Drys persille eller klippet brøndkarse over. Servér Kraft dressing til.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 12 Aug 93

 

 

Birthe's Madside