Birthe's Madside

 

Kalkunret med grøntsager og cashewnødder
2 personer
  • 200 g kalkunbryst eller schnitzel
  • 1 porre
  • 1 mellemstort løg eller 2 forårsløg
  • 2 gulerødder
  • 100 g broccolibuketter
  • 1 dl. hønsebouillon
  • 1 spsk soyasauce
  • 1½ spsk cashewnødder
  • salt
  • 200 g cherrytomater
  • 2 spsk olie til stegning

Serveres med ris og gerne basmatiris

Skær kødet i tynde strimler. Rens porren og skær den i ringe. Løget skæres i små tern / forårsløgene renses og skæres i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Broccolien deles i små, mundrette buketter. Varm wok/stegegryde op til den ryger. Kom de 2 spsk olie i og derefter kødet. Kødet steges til det skifter farve. Tilsæt grøntsagerne og stir-fry i et minuts tid. Hæld hønsebouillon og soyasauce ved. Tilsæt cashewnødderne og smag til med salt (jeg bruger ofte soyasauce i stedet for salt til denne ret). Lad retten koge godt igennem. Tilsæt cherrytomaterne og server straks.

Kilde: Dorte R. Thyssen

 

 

Birthe's Madside