Birthe's Madside

 

Kalkunrisotto med æbler
4 personer
  • 400 g kalkunkød i terninger
  • 1 dl olivenolie
  • 2 løg
  • 2-3 tsk karry
  • 125 g grødris
  • 3 æbler
  • 5 dl vand
  • 100 g grøne ærter
  • salt

Varm olien og rist kalkunkødet let. Pil løgene og hak dem. Rør dem i kødet og drys med karry. Tilsæt risene og lad det riste under omrøring 2-3 minutter. Skyl æblerne, del dem og fjerne kernehuset. Skær dem i terninger. Rør æblestykkerne i og hæld vandet på. Læg låg på og lad retten simre i 25 minutter. Rør ærterne i og lad retten stå under låg 15 minutter. Smag til med salt og evt. karry.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside