Birthe's Madside

 

Kalkunruller med ost og valnødder
  • 4 skiver kalkunbryst
  • salt
  • peber
  • 40 g emmentalerost i stave
  • 25 g smør
  • 3 spsk solsikkeolie
  • 250 g frisk båndpasta
  • 100 g friske skivede champignoner
  • 25 g valnøddekerner
  • 200 g broccolibuketter
  • 4 dl hønsebouillon
  • 1½ dl creme fraiche

Bank kødet let med håndroden og krydr med salt og peber. Læg en ostestav midt på hvert stykke og rul det sammen. Bind bomuldstråd om og brun dem i varmt fedtstof-smør og olie.

Kog pastaen i 8 minutter, hæld vandet fra og kom dem i en gryde sammen med champignoner og broccoli. Hæld bouillonen over og stil det ved middel varme. Bring det i kog og læg kalkunrullerne på toppen. Læg låg over og lad det småsimre i 15 minutter. Tag rullerne op og vend creme fraichen og de lethakkede valnødder i. Lad det simre yderligere 10 minutter og smag til med salt. Servér retten rygende varm.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside