Birthe's Madside

 

Kalkunsalat med Danabludressing
Salater, ost, kalkun 4 personer
  • Danabludressing:
  • 1 dl mælk
  • 100 g danablu i tern
  • Kalkunsalat:
  • 25 g smør
  • 2 fed hvidløg
  • 150 g kalkunschnitzler
  • ½ tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 100 g mild samsø i tern
  • 2 stilke bladselleri (100g)
  • 1½ liter groftrevet lolo rossa salat eller hovedsalat (150g)
  • 1 liter groftrevet icebergsalat(175)
  • ½ agurk i 2 cm. stave (100g)
  • Tilbehør:
  • Groft brød.

Danabludressing: Blend mælk og Danablu et kort øjeblik. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kalkunsalat: Lad smøret gylden på en pande. Tilsæt hvidløgsskiverne og steg kalkunschnitzlerne i ca. 3 min. på hver side, til de er gennemstegte. Drys med salt og peber. Skær schnitzlerne i tynde skiver. Anret dem lagvis i en skål med ot og grønsager. Server dressingen i en skål ved siden af.

Kilde: Karolines Køkken 5

 

 

Birthe's Madside