Birthe's Madside

 

Kalkunschnitzel
  • 2 kalkunschnitzer (250-300 g)
  • salt og peber
  • 1 æg
  • 1 spsk ymer
  • 3-4 spsk rasp
  • 3-4 hakkede mandler
  • 1 tsk stødt timian
  • saften af ½ citron
  • 1 dl vand
  • evt 1 reven kartoffel

Krydr kalkunschnitzlerne med salt og peber. Bland æg og ymer og vend kødet heri. Vend dernæst kødet i en blanding af rasp, hakkede mandler og stødt timian. Brun kødet ca. 2 min. på hver side. Tag kødet op. Hæld fedtstoffet fra panden. Kom citronsaften på panden og hæld 1 dl vand ved. Kog den godt igennem. Skal saucen være tykkere tilsæt 1 reven kartoffel. Lad det koge 10-15 min.

Sørens fif: Du kan komme hakket persille, hakket kørvel og fx en lille blok frossen spinat i saucen, så har du stuvet spinat ved siden af.

Kilde: Søren Gericke

 

 

Birthe's Madside