Birthe's Madside

 

Kalkunschnitzel i paprikaflødesovs
4 personer
  • 4 ikke for store stykker kalkunbryst eller i alt 500 g

  • smør

  • salt

  • peber

  • 2 tsk paprika

  • 1 rød og 1 grøn peberfrugt

  • 3 dl piskefløde

  • 4 spsk tomatpuré

  • 1 dl hvidvin

Serveres med løse ris, spaghetti eller ærter dampet i smør med små skalotteløg

Kødet brunes i smør, ikke ved for stærk varme, krydderier tilsættes sammen med strimler fra peberfrugterne, tomatpuré og piskefløde. Det hele småkoger under låg, til kødet er mørt. Hvor længe kommer an på stykkernes tykkelse, men regn med ca. 1 times tid og under stegning tilsættes lidt vand eller bouillon. Hvidvin blandes i sovsen til sidst. Serveres med ris, spaghetti eller grønsager.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

Birthe's Madside